FAQs

Καλώς ήρθατε στην σελίδα υποστήριξης

Συχνές Ερωτήσεις

 1. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για την αποστολή της παραγγελίας σας

   Συμπληρώσετε το email και τα στοιχεία σας στα ανάλογα πεδία για την αποστολή της παραγγελίας σας. Δεν απαιτείται να κάνετε εγγραφή ή να έχετε ήδη λογαριασμό Brallita καθώς μπορείτε, εάν επιθυμείτε, να εγγραφείτε και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

  2. Σύνδεση στο λογαριασμό σας ή δημιουργία λογαριασμού για την αποστολή της παραγγελίας σας

   Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο brallita.gr, συνδεθείτε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει και τον κωδικό πρόσβασής σας πατώντας "Σύνδεση / Εγγραφή" στο εικονίδιο (Σύνδεση / Εγγραφή) στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας ή κάτω δεξιά στην ενότητα "Ο Λογαριασμός σας". Εάν έχετε χάσει τον κωδικό πρόσβασής σας ή εάν τον έχετε ξεχάσει, επιλέξτε "Ξεχάσατε τον Kωδικό σας;" . Θα λάβετε αυτόματα ένα email με οδηγίες ώστε να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό.

   Δεν έχετε λογαριασμό Brallita ακόμα; Πατώντας "Σύνδεση / Εγγραφή" στο εικονίδιο (Σύνδεση / Εγγραφή) στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας ή κάτω δεξιά στην ενότητα "Ο Λογαριασμός σας", μπορείτε να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία κάτω από την ενότητα "Δημιουργία Λογαριασμού" και στη συνέχεια να πατήσετε το κουμπί "Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας". Ένας λογαριασμός θα δημιουργηθεί και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα.

   Και μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στην επιλογή "Εγγραφή στο Newsletter" για να μαθαίνετε πρώτοι/ες όλα τα νέα και τις αποκλειστικές προσφορές μας!

  Διάβασε περισσότερα
 2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

  Στο Brallita, η ηλεκτρονική σας πληρωμή είναι ασφαλής και εύκολη. Επιπλέον, λαμβάνετε ξεκάθαρο και σαφή λογαριασμό με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία και τη συνολική τιμή για κάθε αγορά που κάνετε.

  Είτε σας εξυπηρετεί να πληρώσετε με μετρητά κατά την παράδοση, είτε μέσω πιστωτικής/ χρεωστικής/ προπληρωμένης κάρτας, είτε μέσω κατάθεσης στην τράπεζα ή ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Paypal, είμαστε εδώ για να στηρίξουμε κάθε μέθοδο εξόφλησης. Παράλληλα, το πιστοποιημένο σύστημα πληρωμών μας, πληροί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

  • Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα: Έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.brallita.gr με τη χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται κατόπιν ελέγχου της εγκυρότητάς της και πιστοποίησης των στοιχείων και της διαθεσιμότητας υπολοίπου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από την τράπεζα, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται και η κάρτα δεν χρεώνεται. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω καρτών γίνονται στο ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της τράπεζας και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

  • PayPal: Επιλέγοντας τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, η συναλλαγή σας γίνεται μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

  • Αντικαταβολή: Μέσω του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, πρέπει να καταβάλετε την αντίστοιχη αξία των εμπορευμάτων της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή τους από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή προσφέρεται σαν τρόπος πληρωμής μόνο για παραδόσεις εμπορευμάτων εντός Ελλάδας. Στις παραγγελίες με αντικαταβολή δεν υπάρχει επιβάρυνση πάρα μόνο ότι ισχύει για τα έξοδα αποστολής.

  • Κατάθεση στην Τράπεζα: Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας καταθέτοντας το τελικό ποσό στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στο πεδίο "Αιτιολογία" κατά την κατάθεση.

   Εθνική Τράπεζα
   Λογαριασμός: 164/0062747,
   IBAN Λογαριασμού: GR91 0110 1640 0000 1640 0624 728
   Δικαιούχος λογαριασμού BRALLITA INTIMATES E.Ε.

  Στο brallita.gr, εξαρτάται από εσάς ποιος θα λάβει τη χρέωση και πού θα σας παραδώσουμε τις αγορές σας. Προσφέρουμε τις ακόλουθες επιλογές:

  • Παράδοση στην ίδια διεύθυνση με τη διεύθυνση χρέωσης: Εάν προτιμήσετε αυτήν την επιλογή, η απόδειξη αγοράς και η παραγγελία σας παραδίδονται στην ίδια διεύθυνση. Ο συγκεκριμένος τρόπος παράδοσης και χρέωσης είναι ο προεπιλεγμένος.

  • Παράδοση σε άλλη διεύθυνση από τη διεύθυνση χρέωσης: Εάν προτιμήσετε αυτήν την επιλογή, έχετε τη δυνατότητα να στείλετε την παραγγελία σας σε διεύθυνση διαφορετική από τη διεύθυνση χρέωσης. Η τέλεια επιλογή για αποστολή δώρων! Αφού επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής, αποεπιλέξτε το προεπιλεγμένο πεδίο ¨Η διεύθυνση αποστολής είναι ίδια με τη διεύθυνση χρέωσης¨ και συμπληρώστε τις λεπτομέρειες του τυχερού παραλήπτη στα αντίστοιχα πεδία που θα εμφανιστούν.

  Μην ξεχάσετε ότι:

  • Ο τρόπος πληρωμής επιλέγεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχθεί μετά την ολοκλήρωσή της.

  • Οι τηλεφωνικές παραγγελίες πραγματοποιούνται μόνο με αντικαταβολή.

  Διάβασε περισσότερα

Πρόσφατα

 1. ΚΩΔΙΚΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ

  Κατά περιόδους θα παρέχουμε εκπτωτικούς κωδικούς στα προϊόντα μας.

  Για να εξαργυρώσετε έναν εκπτωτικό κωδικό, εισάγετε τον κωδικό όταν σας ζητηθεί κατά την διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής. Εάν η αγορά σας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κώδικα προώθησης, η έκπτωση θα εφαρμοστεί.

  Οι εκπτωτικοί κωδικοί και οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και μπορούν να αποσύρονται ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

  Οι εκπτωτικοί κωδικοί υπολογίζονται στην αρχική τιμή του προϊόντος και στην έκπτωση δεν υπολογίζονται τα μεταφορικά, όπου υπάρχουν. 

  Στις προωθητικές ενέργειες, όπου προσφέρεται έκπτωση ή δωρεάν κάποιο προϊόν μετά την αγορά πολλαπλών προϊόντων, η έκπτωση υπολογίζεται στο φθηνότερο προϊόν. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί παραγγελία, όπου έχει γίνει καταχρηστική χρήση κωδικού προσφοράς.

  Μόνο ένας κωδικός προσφοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά παραγγελία. Σε περίπτωση που επιστραφεί μέρος της παραγγελίας, η αξία της έκπτωσης που εφαρμόζεται σε αυτή τη διαταγή κατανέμεται αναλογικά μεταξύ των προϊόντων.

  Διάβασε περισσότερα
 2. ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

  Ο λογαριασμός Brallita κάνει τις αγορές σας ακόμα πιο διασκεδαστικές και γρήγορες!

  Γιατί να δημιουργήσετε λογαριασμό;

  • Γρηγορότερη ολοκλήρωση παραγγελίας και μεταβολή στοιχείων:
   • Τα στοιχεία και η διεύθυνσή σας θα συμπληρώνονται αυτόματα κάθε φορά που συνδέεστε, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία ακόμη πιο εύκολα και γρήγορα.
   • Θα μπορείτε να έχετε αποθηκευμένες πολλαπλές διευθύνσεις παράδοσης και να διαλέγετε γρήγορα αυτή που επιθυμείτε σε κάθε σας παραγγελία.
   • Θα μπορείτε να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως είναι ο κωδικός, το e-mail, διεύθυνση αποστολής για μελλοντικής σας παραγγελία.
  • Ιστορικό παραγγελιών:
   • Θα μπορείτε να προβάλλετε πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας ανά πάσα στιγμή.
   • Θα μπορείτε να δείτε το ιστορικό προηγούμενων παραγγελιών σας.
  • Wishlist:
   • Θα μπορείτε να προσθέτετε τα αγαπημένα σας προϊόντα στην "Λίστα Αγαπημένων" ώστε να τα βρίσκετε εύκολα στην επόμενη επίσκεψή σας και από όποια συσκευή και αν μπείτε.
  • Μοναδικά προνόμια:
   • Θα λάβετε 50 πόντους (2.5€) επιβράβευσης με την εγγραφή σας!
   • Θα συλλέγετε πόντους επιβράβευσης σε κάθε αγορά σας (1€ αγορών = 1 πόντος επιβράβευσης), τους οποίους θα μπορείτε να εξαργυρώνετε άμεσα ακόμα και στην επόμενη σας αγορά, κερδίζοντας έκπτωση σε επόμενες αγορές!
   • Θα μπορείτε να δείτε πόσους εκπτωτικούς πόντους έχετε συγκεντρώσει και μέχρι πότε μπορείτε να τους εξαργυρώσετε.

  Και φυσικά μην ξεχάσετε να γραφτείτε και στα Newsletter μας κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή στο Newsletter" για ακόμη περισσότερα οφέλη!

  Πλεονεκτήματα εγγραφής στο Newsletter:

  • Θα λάβετε κουπόνι έκπτωσης 10% (για παραγγελίες άνω των 35€) ως επιβράβευση με την εγγραφή σας!
  • Θα λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο με τα τελευταία νέα του brallita.gr.
  • Θα μπορείτε να επωφεληθείτε επιπλέον ειδικά προνόμια με αποκλειστικές προσφορές, χρήσιμες συμβουλές και εκπτώσεις.

  Εάν δεν επιθυμείτε να εγγραφείτε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο κατάστημα μας και να πραγματοποιήσετε όλες σας τις αγορές χωρίς εγγραφή.

  Διάβασε περισσότερα
 3. ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

  Οι αποστολές των παραγγελιών εκτελούνται από εμάς την ίδια ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα και πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, αργιών και γενικών απεργιών.

  Η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργείται εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της από μέρους μας λήψης της παραγγελίας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων.

  Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις Αποστολές.

  Διάβασε περισσότερα
 4. ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  1. Προσθέστε τα αγαπημένα σας προϊόντα στο ¨Καλάθι Αγορών¨

   Πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και επιθυμείτε να αγοράσετε μέσα από τη συλλογή του www.brallita.gr. Προσθέστε τα στο ¨Καλάθι Αγορών¨ πατώντας το σχετικό κουμπί ¨Προσθήκη στο Καλάθι¨ αφού πρώτα επιλέξετε το σωστό μέγεθος και χρώμα. Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο που αντιστοιχεί στο ¨Καλάθι Αγορών¨ για να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε προϊόντα στην παραγγελία σας.

   Θέλετε περισσότερα τεμάχια από το ίδιο προϊόν; Ρυθμίστε την ποσότητα εύκολα και γρήγορα με τον ίδιο τρόπο.

   Θέλετε να προσθέσετε προϊόντα μετά την πρώτη σας επιλογή; Χρησιμοποιήστε το κουμπί "πίσω" και επιστρέψτε στη σελίδα προϊόντων. To ¨Καλάθι Αγορών¨ σας θα παραμείνει γεμάτο.

  2. Ελέγξτε την παραγγελία σας στο ¨Καλάθι Αγορών¨

   Επιλέγοντας το ¨Καλάθι Αγορών¨ μπορείτε να δείτε ποια προϊόντα έχετε προσθέσει σε αυτό. Μπορείτε, επίσης, να κάνετε αλλαγές, όπως αλλαγή ποσότητας, χρώματος και μεγέθους. Εάν έχετε κωδικό έκπτωσης μπορείτε να τα συμπληρώσετε στο ανάλογο πεδίο.

   Έχετε ολοκληρώσει τις αγορές σας; Είναι ώρα να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία που θα σας ζητηθούν για την αποστολή της παραγγελίας σας.

  Διάβασε περισσότερα
 5. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας θα λάβετε από εμάς ενημερωτικό e-mail με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας. Εάν δεν λάβετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας στο τηλ:
  210 5821410.

  Διάβασε περισσότερα
 6. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

  Έχετε δεύτερη σκέψη για την παραγγελία σας; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να αλλάξετε ή ακόμα και να ακυρώσετε καλώντας το τηλεφωνικό μας κέντρο 210 5821410.

  Εναλλακτική λύση; Περιμένετε μέχρι να παραδοθεί η παραγγελία και στη συνέχεια ξεκινήστε τη διαδικασία επιστροφής. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε τη σχετική ενότητα «Όροι Συναλλαγών» για περισσότερες πληροφορίες.

  Διάβασε περισσότερα
 7. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

  Η Διαδικασία Επιστροφών και Αλλαγών αποτελείται από τρία βήματα που περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω:

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας

   Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210 5821410 ή μέσω email στο [email protected] και ενημερώστε μας για τα ακόλουθα:

   • Ποιος είναι ο κωδικός της παραγγελίας σας;

   • Ποια προϊόντα επιθυμείτε να επιστρέψετε;

   • Τι επιθυμείτε να γίνει; (π.χ. αλλαγή μεγέθους ή χρώματος, έκδοση πιστωτικού)

  2. Συσκευάστε τα προϊόντα προς επιστροφή

   Τοποθετήστε τα προϊόντα προς επιστροφή στην αρχική τους συσκευασία, όπως τα παραλάβατε, με όλες τους τις ετικέτες και την αρχική απόδειξη αγοράς. Στη συνέχεια κλείστε τη συσκευασία όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής επιστροφή των προϊόντων.

  3. Παραδώστε τα προϊόντα στη συνεργαζόμενη εταιρεία courier

   Παραδώστε τη συσκευασία στη συνεργαζόμενη εταιρεία courier που θα σας στείλουμε ώστε να επιστραφούν τα προϊόντα στην παρακάτω διεύθυνση:

   Γενική Ταχυδρομική, Περιστέρι

   Παραλήπτης: BRALLITA INTIMATES E.E.

   Τηλ. Παραλήπτη: 210 5821410

  Εάν πρόκειται για την πρώτη σας αλλαγή, δεν υπάρχει καμία χρέωση μεταφορικών.

  Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες πέραν της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, Γενική Ταχυδρομική, αναλαμβάνετε το κόστος επιστροφής σε κάθε περίπτωση και δεν μπορούμε να σας παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των εμπορευμάτων που μας επιστρέφετε.

  Η επιστροφή εμπορευμάτων μέσω απλού δέματος ΕΛΤΑ δεν είναι αποδεκτός τρόπος αποστολής της επιστροφής από τον πελάτη.

  Μετά την παραλαβή των επιστραφέντων εμπορευμάτων στην αποθήκη της εταιρείας και την ολοκλήρωση του ποιοτικού ελέγχου, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του www.brallita.gr σε εύλογο χρονικό διάστημα ενημερώνει και κατευθύνει τον πελάτη για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί (αντικατάσταση εμπορεύματος έκδοση-αποστολή πιστωτικού ή επιστροφή χρημάτων).

  Δεν εγγυώμαστε για την διαθεσιμότητα του εμπορεύματος στο μέγεθος ή χρώμα ή σχέδιο που επιθυμείτε και έχετε δηλώσει κατά το αίτημα επιστροφής. Η δέσμευση του εμπορεύματος της αντικατάστασης θα γίνεται μόλις λάβουμε το εμπόρευμα που επιστρέψατε και όχι κατά την αίτηση επιστροφής.

  Εάν υπάρξει επιθυμία δεύτερης αλλαγής και για κάθε μετέπειτα αλλαγή, τότε ο καταναλωτής επιβαρύνεται με κόστος 3,50€ (ευρώ)/αποστολή για κάθε επιπλέον αλλαγή.

  Παρακαλούμε σημειώστε ότι για υγειονομικούς λόγους, δεν μπορεί να γίνει αλλαγή σε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και ανήκουν στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:

  i. γυναικεία σλιπ

  ii. γυναικεία μαγιό (σλιπ, ολόσωμα, σετ) *

  iii. ανδρικά μπόξερ-σλιπ

  iv. ανδρικά φανελάκια

  iv. ανδρικά μαγιό *

  v. καλλυντικά **

  Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε εσώρουχα σλιπ και σετ. Στα γυναικεία μαγιό με αυτοκόλλητη προστατευτική ταινία, η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο εάν δεν έχει αφαιρεθεί η ταινία αυτή. Μαγιό σλιπ που δεν πωλούνται με προστατευτική ταινία δεν επιστρέφονται. 

  ** Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε καλλυντικά που δεν πωλούνται με προστατευτική ταινία ασφαλείας. Επιπλέον, προϊόντα που πωλούνται με προστατευτική ταινία ασφαλείας και είναι ανοιγμένα ή χρησιμοποιημένα, δεν επιστρέφονται. Δεκτή μπορεί να γίνει επιστροφή σε προϊόντα που πωλούνται με προστατευτική ταινία ασφαλείας και δεν έχει ανοιχτεί ή αφαιρεθεί.  

  Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές ή επιστροφές σε προϊόντα που έχουν πουληθεί σε ενέργειες Bazaar.

  Για αναλυτικότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σχετική ενότητα «Γενικοί Όροι Συναλλαγών»

  Διάβασε περισσότερα
 8. ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε από εμάς έναν κωδικό παρακολούθησης και εντοπισμού της παραγγελίας σας στο e-mail που μας έχετε δηλώσει.

  Επισκόπηση ιστορικού των παραγγελιών μου

  Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι για να δείτε το ιστορικό των παραγγελιών σας θα πρέπει να έχετε λογαριασμό Brallita.

  Θέλετε μια επισκόπηση του ιστορικού των παραγγελιών σας; Kάντε κλικ στο εικονίδιο  και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον κωδικό πρόσβασής σας, ή αν είστε ήδη συνδεδεμένοι/ες επιλέξτε "Ο λογαριασμός μου" για να δείτε το ιστορικό των παραγγελιών σας.

  Διάβασε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Να ανακαλύψετε την
ιδανική
εφαρμογή για εσάς

TOP BRANDS ΣΕ ΣΟΥΤΙΕΝ
ΚΑΙ ΜΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ
ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΑΠΟ A-K CUP

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ
ΑΓΟΡΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΝΩ ΤΩΝ 35€
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ