ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Aug 21, 2018 11:51:15 AM Κατηγορία Παραγγελίες 1845 Προβολές.

Στο Brallita, η ηλεκτρονική σας πληρωμή είναι ασφαλής και εύκολη. Επιπλέον, λαμβάνετε ξεκάθαρο και σαφή λογαριασμό με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία και τη συνολική τιμή για κάθε αγορά που κάνετε.

Είτε σας εξυπηρετεί να πληρώσετε με μετρητά κατά την παράδοση, είτε μέσω πιστωτικής/ χρεωστικής/ προπληρωμένης κάρτας, είτε μέσω κατάθεσης στην τράπεζα ή ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Paypal, είμαστε εδώ για να στηρίξουμε κάθε μέθοδο εξόφλησης. Παράλληλα, το πιστοποιημένο σύστημα πληρωμών μας, πληροί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

 • Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα: Έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.brallita.gr με τη χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται κατόπιν ελέγχου της εγκυρότητάς της και πιστοποίησης των στοιχείων και της διαθεσιμότητας υπολοίπου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από την τράπεζα, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται και η κάρτα δεν χρεώνεται. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω καρτών γίνονται στο ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της τράπεζας και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

 • PayPal: Επιλέγοντας τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, η συναλλαγή σας γίνεται μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

 • Αντικαταβολή: Μέσω του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, πρέπει να καταβάλετε την αντίστοιχη αξία των εμπορευμάτων της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή τους από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή προσφέρεται σαν τρόπος πληρωμής μόνο για παραδόσεις εμπορευμάτων εντός Ελλάδας. Στις παραγγελίες με αντικαταβολή δεν υπάρχει επιβάρυνση πάρα μόνο ότι ισχύει για τα έξοδα αποστολής.

 • Κατάθεση στην Τράπεζα: Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας καταθέτοντας το τελικό ποσό στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στο πεδίο "Αιτιολογία" κατά την κατάθεση.

  Εθνική Τράπεζα
  Λογαριασμός: 164/0062747,
  IBAN Λογαριασμού: GR91 0110 1640 0000 1640 0624 728
  Δικαιούχος λογαριασμού BRALLITA INTIMATES E.Ε.

Στο brallita.gr, εξαρτάται από εσάς ποιος θα λάβει τη χρέωση και πού θα σας παραδώσουμε τις αγορές σας. Προσφέρουμε τις ακόλουθες επιλογές:

 • Παράδοση στην ίδια διεύθυνση με τη διεύθυνση χρέωσης: Εάν προτιμήσετε αυτήν την επιλογή, η απόδειξη αγοράς και η παραγγελία σας παραδίδονται στην ίδια διεύθυνση. Ο συγκεκριμένος τρόπος παράδοσης και χρέωσης είναι ο προεπιλεγμένος.

 • Παράδοση σε άλλη διεύθυνση από τη διεύθυνση χρέωσης: Εάν προτιμήσετε αυτήν την επιλογή, έχετε τη δυνατότητα να στείλετε την παραγγελία σας σε διεύθυνση διαφορετική από τη διεύθυνση χρέωσης. Η τέλεια επιλογή για αποστολή δώρων! Αφού επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής, αποεπιλέξτε το προεπιλεγμένο πεδίο ¨Η διεύθυνση αποστολής είναι ίδια με τη διεύθυνση χρέωσης¨ και συμπληρώστε τις λεπτομέρειες του τυχερού παραλήπτη στα αντίστοιχα πεδία που θα εμφανιστούν.

Μην ξεχάσετε ότι:

 • Ο τρόπος πληρωμής επιλέγεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχθεί μετά την ολοκλήρωσή της.

 • Οι τηλεφωνικές παραγγελίες πραγματοποιούνται μόνο με αντικαταβολή.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Να ανακαλύψετε την
ιδανική
εφαρμογή για εσάς

TOP BRANDS ΣΕ ΣΟΥΤΙΕΝ
ΚΑΙ ΜΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ
ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΑΠΟ A-K CUP

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ
ΑΓΟΡΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΝΩ ΤΩΝ 35€
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ