ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

Aug 21, 2018 11:50:52 AM Κατηγορία Παραγγελίες 1792 Προβολές.

Προσπαθούμε να κάνουμε τη διαδικασία παραγγελίας όσο το δυνατόν πιο εύκολη για εσάς! Ο πιο εύκολος τρόπος για να τοποθετήσετε την παραγγελία σας, είναι μέσα από το εύχρηστο site μας.

Στις επιμέρους κατηγορίες θα βρείτε τα προϊόντα με όλες τις πληροφορίες (περιγραφή, χαρακτηριστικά κ.λ.π.) που θα βοηθήσουν στην επιλογή σας.

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση και τα έξυπνα φίλτρα για να εντοπίσετε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων, όπως για παράδειγμα, στυλ, μέγεθος και χρώμα.

Αν δεν είστε βέβαιη/ος για το μέγεθος που επιλέξατε, επισκεφθείτε στο κεντρικό Menu του www.brallita.gr την ειδική κατηγορία “FIND YOUR FIT” που δημιουργήσαμε για εσάς ώστε να μετρήσετε σωστά τις αναλογίες σας και να βρείτε το ιδανικό μέγεθος.

Και μην ανησυχείτε για τίποτα! Το brallita.gr είναι εδώ με τις καλύτερες συμβουλές, που όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να βρείτε το ιδανικό μέγεθος για εσάς, αλλά θα σας δώσουν και νέες ιδέες ώστε να κατανοήσετε καλύτερα πώς να συνδυάζετε τα προϊόντα μας!

Για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας ακολουθείστε τα παρακάτω 4 απλά βήματα:

 1. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 
  Προσθέστε τα αγαπημένα σας προϊόντα στο Καλάθι Αγορών.

 2. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  Ελέγξτε το "Καλάθι Αγορών" σας και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για την Αποστολή της Παραγγελίας σας.

 3. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής και πραγματοποιήστε τη συναλλαγή σας. Η συναλλαγή σας ολοκληρώθηκε!

 4. ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας θα λάβετε από εμάς ενημερωτικό e-mail με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας. Εάν δεν λάβετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας στο τηλ: 210 5821410.

Το brallita.gr δέχεται και τηλεφωνικές παραγγελίες. Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 5821410 (10:00-18:00) και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Να ανακαλύψετε την
ιδανική
εφαρμογή για εσάς

TOP BRANDS ΣΕ ΣΟΥΤΙΕΝ
ΚΑΙ ΜΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ
ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΑΠΟ A-K CUP

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ
ΑΓΟΡΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΝΩ ΤΩΝ 35€
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ