ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Aug 21, 2018 11:52:13 AM Κατηγορία Παραγγελίες 2408 Προβολές.
  1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για την αποστολή της παραγγελίας σας

    Συμπληρώσετε το email και τα στοιχεία σας στα ανάλογα πεδία για την αποστολή της παραγγελίας σας. Δεν απαιτείται να κάνετε εγγραφή ή να έχετε ήδη λογαριασμό Brallita καθώς μπορείτε, εάν επιθυμείτε, να εγγραφείτε και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

  2. Σύνδεση στο λογαριασμό σας ή δημιουργία λογαριασμού για την αποστολή της παραγγελίας σας

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο brallita.gr, συνδεθείτε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει και τον κωδικό πρόσβασής σας πατώντας "Σύνδεση / Εγγραφή" στο εικονίδιο (Σύνδεση / Εγγραφή) στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας ή κάτω δεξιά στην ενότητα "Ο Λογαριασμός σας". Εάν έχετε χάσει τον κωδικό πρόσβασής σας ή εάν τον έχετε ξεχάσει, επιλέξτε "Ξεχάσατε τον Kωδικό σας;" . Θα λάβετε αυτόματα ένα email με οδηγίες ώστε να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό.

    Δεν έχετε λογαριασμό Brallita ακόμα; Πατώντας "Σύνδεση / Εγγραφή" στο εικονίδιο (Σύνδεση / Εγγραφή) στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας ή κάτω δεξιά στην ενότητα "Ο Λογαριασμός σας", μπορείτε να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία κάτω από την ενότητα "Δημιουργία Λογαριασμού" και στη συνέχεια να πατήσετε το κουμπί "Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας". Ένας λογαριασμός θα δημιουργηθεί και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα.

    Και μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στην επιλογή "Εγγραφή στο Newsletter" για να μαθαίνετε πρώτοι/ες όλα τα νέα και τις αποκλειστικές προσφορές μας!

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Να ανακαλύψετε την
ιδανική
εφαρμογή για εσάς

TOP BRANDS ΣΕ ΣΟΥΤΙΕΝ
ΚΑΙ ΜΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ
ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΑΠΟ A-K CUP

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ
ΑΓΟΡΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΝΩ ΤΩΝ 35€
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ